Wat doen we?

Van A tot Z

Laramno staat al jaren tot uw dienst voor het poederlakken (of -coaten) van uw aluminium. Het maakt ons tot een betrouwbare partner met heel wat ervaring en expertise.

Ons aanbod is uitgebreid en kan steeds op uw maat aangepast worden. Van kleine tot grote opdrachten, bij Laramno kan u terecht voor het poederlakwerk van uw aluminium.

Als maximale afmetingen hanteren we een lengte van 7500 mm, een hoogte van 2000 mm en een breedte van 450 mm. Met een dagelijks volume van 4000 m² brengt Laramno logistiek een feilloze operatie op tafel.

Sterker nog: onze eigen transportdienst haalt uw order op en brengt het netjes bij u terug, dit binnen de Benelux. Zo bieden we u een totale logistieke dienstverlening aan.

Elk stuk aluminium dat we binnenkrijgen, onderwerpen we aan een zorgvuldige inspectie. Een afwijking melden we meteen. Daarna doorloopt uw order verschillende fasen, afhankelijk van de eisen en wensen.

Wist je dat…

Laramno biedt naast het poederlakken ook aanvullende diensten aan: van voorraadbeheer over knippen, plooien, frezen, lassen tot specifiek verpakken.

Aarzel niet. Vraag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

© Copyright 2022 - Laramno nv - Privacybeleid