Laramno sluit strategische alliantie met Groep Van Gils


Belangrijke ontwikkeling in de Poederlakwereld:
Groep Van Gils en Laramno nv sluiten strategische alliantie

Met de aankoop van twee bedrijfspanden in het Hoogveld te Dendermonde sluit de Groep Van Gils een strategische alliantie met de Qualicoat gecertificeerde poederlakkerij Laramno uit Sint-Niklaas.

De Groep van Gils heeft de voormalige Columbus Steel site in Het Hoogveld te Dendermonde aangekocht als volgende stap in haar expansiestrategie. Ook Laramno nv uit Sint-Niklaas zal zich daar komen vestigen.

“Onze Groep bestaat momenteel uit 7 vestigingen en beschikt over 12 poederlakstraten” zegt Joep Van Gils, Afgevaardigd Bestuurder van de Groep Van Gils. “We zijn als Groep echter gespecialiseerd in het behandelen van Staal. Alleen onze vestiging in Turnhout is een Aluminium coatingplant. Een alliantie met Laramno biedt voor onze groep dan ook geweldige perspectieven. Dit niet alleen omdat Laramno ondertussen een erg gezonde en groeiende onderneming geworden is, maar tevens gezien haar geografische ligging.”

“We starten zeer binnenkort met de bouw van een nieuwe Aluminium lakstraat in Dendermonde zodat we daarna onze huidige locatie in Sint-Niklaas voor Dendermonde kunnen inruilen”, vult Ivo Vermeeren, Afgevaardigd Bestuurder van Laramno nv, aan.

Metallics Van Cauteren, de Staallakkerij van Van Gils in Zele, zal in een tweede fase het andere gebouw op de site  in het Hoogveld gaan betrekken. Hierdoor kan de klant dan voortaan zowel voor zijn coating van Staal en verzinkt Staal als voor Aluminium op deze site van maar liefst 1.8 hectare terecht.

Bovendien beschikken Laramno en Van Cauteren respectievelijk over het Qualicoat Seaside en het Qualisteelcoat certificaat. Kwaliteit staat dus bij beide bedrijven voorop.

Tenslotte heeft Laramno een eigen plaatwerkafdeling, wat het aanbod op de nieuwe locatie vervolledigt.

De twee bedrijven blijven opereren als aparte entiteiten en het management blijft op post.Voor meer info:  Joep Van Gils – joep@vangilscoating.be of Ivo Vermeeren ive@laramno.eu

© Copyright 2022 - Laramno nv - Privacybeleid